Tiedote: Airomi vie markkinoinnin koneoppimisen aikakaudelle


Airomi

Airomi on yrityksen johdolle tarkoitettu koneoppiva markkinoinnin johtamisen alusta

OMD Finland haluaa auttaa suomalaisia yrityksiä tekemään entistä tehokkaampaa ja vaikuttavampaa markkinointia. Hyödynnämme maailman parhaita markkinoinnin työkaluja ja prosesseja ja sovellamme niitä suomalaisiin olosuhteisiin.

Siksi kerromme nyt ylpeänä, että OMD Finlandin emoyhtiö Omnicom Media Group Finland ja suomalainen tekoälyn ja analytiikan edelläkävijäyritys Houston Analytics tuovat markkinoille koneoppivan markkinoinnin johtamisen alustan Airomin, joka lanseerataan syyskuun alussa. Olemme tästä erittäin innoissamme, sillä se parantaa merkittävästi suomalaisten yritysten kilpailukykyä.

Airomi on alusta, joka yhdistää kolme kriittistä markkinoinnin tuloksellisuuden ajuria:

  1. Reaaliaikainen näkymä tuottavuuteen
  2. Koneoppivat skenaariotyökalut
  3. Robotisoitu mediaostamisen prosessi

”Palvelu on suunnattu yritysten johdolle markkinoinnin tiedolla johtamisen välineeksi. Uusi palvelu tottelee nimeä Airomi ja haemme nyt ensimmäisiä pilottiasiakkaita FMCG-brändeista ja sähköisen kaupan toimijoista, joille haetaan merkittävää markkinoinnin tuottavuuden ja tehokkuuden paranemista. Kertoo OMD Finlandin toimitusjohtaja Markus Grannenfelt.”

”Koneoppimisen hyödyntämisestä markkinoinnissa on puhuttu paljon, mutta käytännön teot ovat jääneet uupumaan. Nyt markkinointi- ja teknologiaosaamista on yhdistetty tavalla, jota Suomessa ei ole aiemmin tehty. Lopputuloksena mainostaja pystyy seuraamaan ja vaikuttamaan markkinoinnin tuottavuuteen nopeudella, mikä ei ole ollut mitenkään aikaisemmin mahdollista.”, kommentoi Houston Analyticsin toimitusjohtaja Antti Syväniemi.

Palvelu sopii ennen kaikkea yrityksille, joilla on paljon erilaisia markkinointitoimenpiteitä eri kanavissa ja selkeästi asetettavat tavoitteet markkinoinnille. Airomin koneoppiva malli on rakennettu siten, että se kehittyy datan ja oppien kertyessä, jolloin markkinointi-investointien odotetaan paranevan jatkuvasti.

”Airomin kehittämisen myötä pystymme myös automatisoimaan merkittävän osan markkinointitoimenpiteiden jalkautuksesta ja näin nopeutamme markkinoinnin reagoimiskykyä. Nyt tuomme markkinoijille välineet, jolla markkinoinnista voidaan luoda aito kilpailuetu, joka vielä kaiken lisäksi kehittyy koneoppivien mallien myötä jatkuvasti ”, kertoo toimitusjohtaja Teemu Neiglick Omnicom Media Group Finlandista.

Airomi

Recent Content

link to Pilottiprojektin kautta jatkuvaan yhteistyöhön -Kiinteistömaailma valitsi OMD Finlandin kumppanikseen

Pilottiprojektin kautta jatkuvaan yhteistyöhön -Kiinteistömaailma valitsi OMD Finlandin kumppanikseen

Kiinteistömaailma valitsi OMD Finlandin mediatoimistokumppanikseen valtakunnallisen pilottiprojektin kautta. Yhteistyö käynnistyi keväällä keskellä koronakriisiä. Kiinteistömaailma on kauppamäärillä mitattuna Suomen suurin kiinteistövälitysketju, joka tarjoaa asuntokaupan ja -vuokrauksen palveluja noin sadassa yrittäjävetoisessa asuntomyymälässä ympäri Suomen. Markkinointia tehdään ketjuohjauksen ja paikallisten asuntomyymälöiden yhteispelinä, joten kumppanin on tärkeää ymmärtää myös alueellisten yrittäjien haasteet. ”Heti yhteistyömme käynnistymisen jälkeen esiin nousi sellaisia […]
link to Esittelyssä Senior Client Manager Helena Vannas

Esittelyssä Senior Client Manager Helena Vannas

#OMDuratarinat-blogisarjassamme tutustumme OMD:n markkinoinnin ammattilaisiin. Tässä kuussa esittelyssä Senior Client Manager Helena Vannas, jolla tuli 10 vuotta täyteen mediatoimistomaailmassa. Kuka olet ja mitä teet työksesi? Nimeni on Helena Vannas ja toimin asiakasvastaavana OMD:llä. Työnkuvaani kuuluu asiakkuustiimin johtaminen, vuosistrategioiden suunnittelu, niiden toimeenpano ja seuraaminen. Olen myös mukana OMD:n omassa markkinoinnissa ja strategiatyöryhmässä. Miten päädyit työskentelemään OMD:lle? […]