Ifolor valitsi OMD Finlandin strategiseksi kumppanikseen


Valokuvatuotteita tarjoava Ifolor on valinnut OMD Finlandin tehostamaan markkinointiaan. Tärkeimpänä tavoitteena on verkkokaupan myynnin kasvattaminen.

Ifolorin ja OMD:n yhteistyö pitää sisällään jatkuvan markkinoinnin suunnittelua, ja painopisteenä on etenkin verkkokaupan myynnin kasvattaminen digitaalisia kanavia hyödyntäen. Valintaan vaikutti etenkin OMD:n vahva digiosaaminen sekä hyvät aiemmat kokemukset sosiaalisen median operoinnista ja suunnittelusta. Ifolor haki alkuvuodesta pitkäaikaista yhteistyökumppania, joka pystyisi kehittämään markkinointia systemaattisesti ja tehokkaasti.

”Mediamarkkina ja kuluttajakäyttäytyminen muuttuvat kovaa vauhtia, ja vastataksemme muutokseen oli aika uudistaa meidän mediastrategiaamme ja tapaamme toimia. Etsimme kumppania, jolla on kansainvälisen tason näkemystä ja hyvää digitaalista osaamista. Aloitimme jo syksyllä 2016 OMD:n kanssa yhteistyön Facebook-markkinoinnin tiimoilta, ja näiden vuosien aikana tekeminen on kehittynyt huimasti. Innolla odotamme laajempaa yhteistyötä ja sen tuloksia”, Ifolorin Tiina Eerola kommentoi yhteistyötä.

Ifolor on Suomen markkinajohtaja kuvatuotteiden valmistuksessa. Yritys tunnetaan korkealaatuisista kuvatuotteista ja niiden helppokäyttöisistä tilausohjelmista. Ifolor on yksi Suomen arvostetuimpia ja suositelluimpia verkkokauppoja. Ifolorin liikevaihto on 18 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa Keravalla työskentelee 75 henkilöä.

OMD Finlandin toimitusjohtaja Markus Grannenfelt iloitsee uudesta kumppanuudesta ja kertoo laajentuneen yhteistyön Ifolorin kanssa lähteneen käyntiin vauhdilla. ”Olemme otettuja uudesta ja mielenkiintoisesta kumppanuudesta Ifolorin kanssa. Digipuolen suunnittelu ja optimointi on jo täysillä käynnissä. Olemme myös hiljattain uudistaneet suunnitteluprosessiamme niin, että päätöksiä voi tehdä yhdessä asiakkaan kanssa mahdollisimman nopeasti ja ketterästi.

Lisätietoja:

Ifolor Oy, Head of Marketing Nordics Tiina Eerola, p. 040 555 4051, tiina.eerola@ifolor.fi

OMD Finland Oy, Toimitusjohtaja Markus Grannenfelt, p. 050 372 5923, markus.grannenfelt@omd.com

Recent Content

link to Pilottiprojektin kautta jatkuvaan yhteistyöhön -Kiinteistömaailma valitsi OMD Finlandin kumppanikseen

Pilottiprojektin kautta jatkuvaan yhteistyöhön -Kiinteistömaailma valitsi OMD Finlandin kumppanikseen

Kiinteistömaailma valitsi OMD Finlandin mediatoimistokumppanikseen valtakunnallisen pilottiprojektin kautta. Yhteistyö käynnistyi keväällä keskellä koronakriisiä. Kiinteistömaailma on kauppamäärillä mitattuna Suomen suurin kiinteistövälitysketju, joka tarjoaa asuntokaupan ja -vuokrauksen palveluja noin sadassa yrittäjävetoisessa asuntomyymälässä ympäri Suomen. Markkinointia tehdään ketjuohjauksen ja paikallisten asuntomyymälöiden yhteispelinä, joten kumppanin on tärkeää ymmärtää myös alueellisten yrittäjien haasteet. ”Heti yhteistyömme käynnistymisen jälkeen esiin nousi sellaisia […]
link to Esittelyssä Senior Client Manager Helena Vannas

Esittelyssä Senior Client Manager Helena Vannas

#OMDuratarinat-blogisarjassamme tutustumme OMD:n markkinoinnin ammattilaisiin. Tässä kuussa esittelyssä Senior Client Manager Helena Vannas, jolla tuli 10 vuotta täyteen mediatoimistomaailmassa. Kuka olet ja mitä teet työksesi? Nimeni on Helena Vannas ja toimin asiakasvastaavana OMD:llä. Työnkuvaani kuuluu asiakkuustiimin johtaminen, vuosistrategioiden suunnittelu, niiden toimeenpano ja seuraaminen. Olen myös mukana OMD:n omassa markkinoinnissa ja strategiatyöryhmässä. Miten päädyit työskentelemään OMD:lle? […]