OMD jälleen ”Global Media Agency of the Year”


OMD ADWEEK

Mainosalan johtava julkaisu Adweek on palkinnut mediatoimistoketju OMD:n vuoden parhaana mediatoimistoketjuna kaksi vuotta peräkkäin, vuodesta 2010 tämä on OMD:n kuudes voitto. Vuonna 1979 perustettu Adweek on globaali markkinointi- ja mainosalan julkaisu ja yksi alan vanhimmista julkaisuista.

Uusi vuosikymmen lupaa hyvää asiakkaillemme

OMD Finlandin toimitusjohtaja Markus Grannenfelt iloitsee palkinnosta ja toteaa sen olevan pitkäjänteisen työn tulos: “OMD aloittaa vuosikymmenen paremmassa kunnossa kuin koskaan ja meillä on maailman parhaat tekijät ja työkalut sekä modernit lähestymistavat nykypäivän markkinoijien haasteisiin. Pystymme tuottamaan parempia näkemyksiä asiakkaidemme päätöksenteon tueksi nopeasti ja olemme optimoineet mediasuunnittelun ja -ostamisen prosessit niin, että myös offline-puolella pystymme käynnistämään kampanjoita hyvin lyhyellä sykkeellä.”

Viime vuosien tuotekehitystä on jatkettu sisäisen kehityksen lisäksi yhteistyöllä kaikkien mediatalojen kanssa. ”Ainoana toimijana Suomessa meidän asiakkaidemme mediapanostukset ovat haluttaessa kytkettävissä suoraan kaikkiin merkittäviin myynninmallinnuksen alustoihin. Tämä mahdollistaa reaaliaikaisen myynninmallinnuksen pohjalta tehtävän mediaoptimoinnin, jota kukaan ei vielä käytännössä tee. Ihmettelen kovasti, miksi mallinnusprojekteja tehdään pöytälaatikkoon, täysin irrallaan käytännön mediatekemisestä.” Grannenfelt täräyttää.

Mikäli haluat kuulla lisää tarjoamistamme ratkaisuista, varaa ilmainen kasvun sparraustunti.

https://www.adweek.com/

Recent Content

link to Pilottiprojektin kautta jatkuvaan yhteistyöhön -Kiinteistömaailma valitsi OMD Finlandin kumppanikseen

Pilottiprojektin kautta jatkuvaan yhteistyöhön -Kiinteistömaailma valitsi OMD Finlandin kumppanikseen

Kiinteistömaailma valitsi OMD Finlandin mediatoimistokumppanikseen valtakunnallisen pilottiprojektin kautta. Yhteistyö käynnistyi keväällä keskellä koronakriisiä. Kiinteistömaailma on kauppamäärillä mitattuna Suomen suurin kiinteistövälitysketju, joka tarjoaa asuntokaupan ja -vuokrauksen palveluja noin sadassa yrittäjävetoisessa asuntomyymälässä ympäri Suomen. Markkinointia tehdään ketjuohjauksen ja paikallisten asuntomyymälöiden yhteispelinä, joten kumppanin on tärkeää ymmärtää myös alueellisten yrittäjien haasteet. ”Heti yhteistyömme käynnistymisen jälkeen esiin nousi sellaisia […]
link to Esittelyssä Senior Client Manager Helena Vannas

Esittelyssä Senior Client Manager Helena Vannas

#OMDuratarinat-blogisarjassamme tutustumme OMD:n markkinoinnin ammattilaisiin. Tässä kuussa esittelyssä Senior Client Manager Helena Vannas, jolla tuli 10 vuotta täyteen mediatoimistomaailmassa. Kuka olet ja mitä teet työksesi? Nimeni on Helena Vannas ja toimin asiakasvastaavana OMD:llä. Työnkuvaani kuuluu asiakkuustiimin johtaminen, vuosistrategioiden suunnittelu, niiden toimeenpano ja seuraaminen. Olen myös mukana OMD:n omassa markkinoinnissa ja strategiatyöryhmässä. Miten päädyit työskentelemään OMD:lle? […]