Jatkamme huippurekrytointeja: Timo Paloheimo OMD Finlandin strategiajohtajaksi


Olemme viime kuukausina palkannut aktiivisesti uutta väkeä. Ensi viikolla strategiajohtajana aloittaa Timo Paloheimo.

Hän siirtyy Lintulahdenkadulle digitoimisto Isobarin strategiajohtajan paikalta. Edellisessä työpaikassaan Paloheimo johti strategisen suunnittelun ja sosiaalisen median yksikköä, tehden töitä muun muassa Soneran, RAY:n ja Saarioisen kanssa. Hänellä on kokemusta myös Isobarin emoyhtiön Dentsu Aegis Networkin muiden yksiköiden toiminnasta ja aiemmin myös muista digi- ja mainostoimistoista.

OMD:n strategiajohtajana Paloheimo saa vastuulleen OMD Finlandin strategisen osaamisen kehittämisen sekä asiakkaiden kasvustrategioiden sparrauksen erityisesti datan ja teknologian avulla. OMD:llä Paloheimolta odotetaan etenkin datalla johdetun markkinoinnin palvelutarjoaman laajentamista.

”Digitalisaation tuomat muutokset ja datan määrän kasvu asettavat haasteita asiakkaillemme. OMD:llä pääsen ratkaisemaan näitä haasteita alan huippujen kanssa. Sisältö ja media suunnitellaan enenevässä määrin yhtenä, tiedolla johdettuna kokonaisuutena, jota ohjaa yrityksen markkinoinnin strategia. Uskon, että kokemukseni avulla OMD Finland toimii entistä paremmin asiakkaiden markkinoinnin strategisena kumppanina”, Paloheimo summaa siirtymisensä syitä.

OMD Finlandin toimitusjohtaja Markus Grannenfelt on iloinen uudesta kaappauksestaan:

”Timon laaja-alainen kokemus strategisesta suunnittelusta ja luovasta työstä nimenomaan datasta johdettua tietoa hyödyntäen sopii erinomaisesti näkemyksiimme markkinoinnin tulevaisuudesta. Tulemme vahvistamaan rivejämme dataohjautuvan sisältömarkkinoinnin osalta merkittävillä rekrytoinneilla vielä kuluvan kuukauden aikana”, sanoo Grannenfelt.

Recent Content

link to Pilottiprojektin kautta jatkuvaan yhteistyöhön -Kiinteistömaailma valitsi OMD Finlandin kumppanikseen

Pilottiprojektin kautta jatkuvaan yhteistyöhön -Kiinteistömaailma valitsi OMD Finlandin kumppanikseen

Kiinteistömaailma valitsi OMD Finlandin mediatoimistokumppanikseen valtakunnallisen pilottiprojektin kautta. Yhteistyö käynnistyi keväällä keskellä koronakriisiä. Kiinteistömaailma on kauppamäärillä mitattuna Suomen suurin kiinteistövälitysketju, joka tarjoaa asuntokaupan ja -vuokrauksen palveluja noin sadassa yrittäjävetoisessa asuntomyymälässä ympäri Suomen. Markkinointia tehdään ketjuohjauksen ja paikallisten asuntomyymälöiden yhteispelinä, joten kumppanin on tärkeää ymmärtää myös alueellisten yrittäjien haasteet. ”Heti yhteistyömme käynnistymisen jälkeen esiin nousi sellaisia […]
link to Esittelyssä Senior Client Manager Helena Vannas

Esittelyssä Senior Client Manager Helena Vannas

#OMDuratarinat-blogisarjassamme tutustumme OMD:n markkinoinnin ammattilaisiin. Tässä kuussa esittelyssä Senior Client Manager Helena Vannas, jolla tuli 10 vuotta täyteen mediatoimistomaailmassa. Kuka olet ja mitä teet työksesi? Nimeni on Helena Vannas ja toimin asiakasvastaavana OMD:llä. Työnkuvaani kuuluu asiakkuustiimin johtaminen, vuosistrategioiden suunnittelu, niiden toimeenpano ja seuraaminen. Olen myös mukana OMD:n omassa markkinoinnissa ja strategiatyöryhmässä. Miten päädyit työskentelemään OMD:lle? […]