Jatkamme huippurekrytointeja: Timo Paloheimo OMD Finlandin strategiajohtajaksi

Olemme viime kuukausina palkannut aktiivisesti uutta väkeä. Ensi viikolla strategiajohtajana aloittaa Timo Paloheimo.

Hän siirtyy Lintulahdenkadulle digitoimisto Isobarin strategiajohtajan paikalta. Edellisessä työpaikassaan Paloheimo johti strategisen suunnittelun ja sosiaalisen median yksikköä, tehden töitä muun muassa Soneran, RAY:n ja Saarioisen kanssa. Hänellä on kokemusta myös Isobarin emoyhtiön Dentsu Aegis Networkin muiden yksiköiden toiminnasta ja aiemmin myös muista digi- ja mainostoimistoista.

OMD:n strategiajohtajana Paloheimo saa vastuulleen OMD Finlandin strategisen osaamisen kehittämisen sekä asiakkaiden kasvustrategioiden sparrauksen erityisesti datan ja teknologian avulla. OMD:llä Paloheimolta odotetaan etenkin datalla johdetun markkinoinnin palvelutarjoaman laajentamista.

”Digitalisaation tuomat muutokset ja datan määrän kasvu asettavat haasteita asiakkaillemme. OMD:llä pääsen ratkaisemaan näitä haasteita alan huippujen kanssa. Sisältö ja media suunnitellaan enenevässä määrin yhtenä, tiedolla johdettuna kokonaisuutena, jota ohjaa yrityksen markkinoinnin strategia. Uskon, että kokemukseni avulla OMD Finland toimii entistä paremmin asiakkaiden markkinoinnin strategisena kumppanina”, Paloheimo summaa siirtymisensä syitä.

OMD Finlandin toimitusjohtaja Markus Grannenfelt on iloinen uudesta kaappauksestaan:

”Timon laaja-alainen kokemus strategisesta suunnittelusta ja luovasta työstä nimenomaan datasta johdettua tietoa hyödyntäen sopii erinomaisesti näkemyksiimme markkinoinnin tulevaisuudesta. Tulemme vahvistamaan rivejämme dataohjautuvan sisältömarkkinoinnin osalta merkittävillä rekrytoinneilla vielä kuluvan kuukauden aikana”, sanoo Grannenfelt.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Recent Content

link to Näin tekoäly muuttaa valokuvat videoksi

Näin tekoäly muuttaa valokuvat videoksi

Tekoälysovellusten ja koneellisen oppimisen hyödyntäminen digitaalisen mainonnan parissa ei taida olla kenellekään täysin uusi konsepti? Uutinen ei varmasti myöskään ole se fakta, että kyseiset työkalut kehittyvät hyvin nopeaa tahtia. Uutta on kuitenkin se, miten näillä työkaluilla voidaan saada vain yhdestä henkilön valokuvasta muunnettua ja tuotettua vakuuttavan oloista videokuvaa.
link to Somettajan kesämemo

Somettajan kesämemo

Ennen lomia on oiva aika katsastaa mitä somekentällä tapahtuu niin mainostajan kuin siviilikäyttäjän näkökulmasta. Tutustu kuumimpiin someuutuuksiin, iiseihin rentoutumisvinkkeihin sekä somekäytön statseihin ennen kuin laukkaat kesälaitumille täyttämään sometilisi idyllisillä lomatunnelmilla. #lomallaviimeinkin