Verisure hakee voimakasta kasvua OMD Finlandin kumppanina


Verisure on valinnut OMD Finlandin kehittämään datalla johdettua markkinointiaan.

Turvallisuuspalveluja tarjoavan Verisuren ja markkinointiviestintätoimisto OMD Finlandin yhteistyö koskee Verisuren Suomen toimintoja ja kaikkia markkinoinnin muotoja. Kumppanuus tähtää merkitykselliseen vuorovaikutukseen asiakkaiden kanssa tiedolla johdetun markkinoinnin avulla. Verisuren kohderyhmille yhteistyö näkyy uudenlaisina ja kohdennettuina markkinointiratkaisuina niin ostetuissa, ansaituissa kuin Verisuren omissa kanavissa.

OMD Finlandin missiona on auttaa asiakkaitaan kasvattamaan omaa liiketoimintaansa. OMD:n palveluissa yhdistyvät datalla johdettu markkinointistrategia ja tulokselliset markkinointiratkaisut, sisältömarkkinointi, luovat ratkaisut, asiakasymmärrys, teknologia, analytiikka sekä konsultointi.

”OMD:n kokonaisvaltainen näkemys digimarkkinoinnista oli ratkaiseva tekijä siihen­, miksi paikallisen kilpailutuksen kautta päädyimme yhteistyöhön juuri OMD:n kanssa”, Verisuren markkinointijohtaja Raija Velez toteaa.

”Verisurea ja OMD:tä yhdistävät kasvuhakuisuus ja tiedolla johtamisen kulttuuri. Olemme erityisen iloisia siitä, että pääsemme kasvattamaan markkinoinnin tuloksellisuutta ylivoimaiselle markkinajohtajalle”, OMD Finlandin toimitusjohtaja Markus Grannenfelt sanoo.

Myös OMD:n operatiivinen johtaja ja Verisuren asiakkuudesta vastaava Matti Cornér on iloinen kumppanuudesta:

”On hienoa päästä tekemään yhteistyötä näin teknologisesti ja digitaalisesti edistyneen asiakkaan kanssa”, Cornér sanoo.

Lisätietoja antavat:

Head of Marketing Raija Velez, Verisure Oy, p. 050 555 8908

Managing Director Markus Grannenfelt, OMD Finland, p. 050 372 5923

OMD Finland on osa Omnicom Media Group Finlandia, jonka muita yhtiöitä ovat mediatoimisto ToinenPHD, dataohjattuun markkinointiin keskittyvä Ainoa Resolution sekä markkinointidatan ja -analytiikan tehostamispalveluja tarjoava uusi Annalect-yksikkö.

Verisure tarjoaa ammattimaisesti valvottuja murto- ja palohälytysjärjestelmiä ja palveluita, joita voi valvoa ja ohjata älypuhelimella. Verisure panostaa laatuun ja palveluun, minkä ansiosta sen asiakaskunta kuuluu alan tyytyväisimpiin. Verisure on selkeä markkinajohtaja Suomessa ja osa kansainvälistä Securitas Direct -ryhmää, joka palvelee yli 1,8 miljoonaa asiakasta ja työllistää 8000 henkilöä 14 maassa Euroopassa ja Etelä-Amerikassa.

Recent Content

link to COVID-19 - Näkemyksiä pandemian vaikutuksesta markkinointiin ja mediaan Suomessa

COVID-19 - Näkemyksiä pandemian vaikutuksesta markkinointiin ja mediaan Suomessa

Lataa artikkeli pdf-muodossa. Elämme suurimman globaalin muutoksen keskellä sitten vuoden 2008 finanssikriisin. Sen vaikutukset näkyvät jo nyt kuluttajakäyttäytymisen, mediakulutuksen ja markkinoinnin sekä markkinointibudjettien muutoksina.  Suomi tulee muihin Euroopan ja Aasian maihin verrattuna muutaman viikon jälkijunassa ja tässä tilanteessa se antaa meille mahdollisuuden oppia muilta markkinoilta, miten reagoida uuteen tilanteeseen. MEDIAN KULUTUS JA MAINOSTAJIEN MEDIAPANOSTUKSET Väestön […]
link to Vinkit etätyön ja lastenhoidon yhdistämiseen

Vinkit etätyön ja lastenhoidon yhdistämiseen

Monet meistä ovat nyt uuden edessä kun samaan aikaan pitäisi hoitaa kahdet työt: omat työt etänä sekä lasten hoito. Tässä meiltä muutama vinkki miten voit saada päiväsi sujumaan paremmin: Sovi yhdessä lasten kanssa edellisenä iltana millainen on seuraavan päivän ohjelma / lukujärjestys. Kirjoita (tai piirrä jos lapsi on pienempi) lukujärjestys esimerkiksi paperille tai piirustustaululle näkyville. […]